Päivämatka Raaseporin alueelle 11.6.2022

Olipa hauska päivä Raaseporin alueella. Ensin oli kohteena Tammisaari, jossa jokainen sai sai kulkea omia teitään. Sitten lähdimme kohti Tenholaa, jossa söimme lounasta. Seuraava kohde oli Fiskarsin ruukki opastettuine kierroksineen. Sieltä lähdimme kohti Billnäsin ruukkialuetta opas mukanamme. Ennen kotimatkaa nautimme iltapäiväkahvit ja sitten kotia kohti. Kuten kuvista näkyy sää oli suotuisa. Aivan ihastuttavat maisemat. Kiitoa matkassa mukana olleille miellyttävästä päivästä!

7.5.2022 vietettiin koko perheen ulkoilupäivää Lehtolan majalla. Hyvällä porukalla ja rennolla otteella kisailtiin ja syötiin.  Hauska ja virkistävä päivä yhdessä. Kiitos mukana olleille heittäytymisestä pelien maalilmaan. Valokuvat otti Olavi Heinonen.

Meidän kahvilavuoro osui mukavasti naistenpäivälle 8.3.2022. Paikalla musisoi Seppo Lammi! Kuulijoitakin kertyi mukavasti. Kiitos Sepolle musiikkituokiosta!

Syyskokous ja jouluruokailu 08.11.2021

Maailman psoriasispäivä 29.10.2021 Onnensillassa

Riemukas perheviikonloppu Pajulahdessa Nastolassa 28.-29.08.2021

Oli todella virkistävä viikonloppu Pajulahdessa. Saatiin tavata vanhoja tuttuja ja tutustua uusiin mukaviin ihmisiin. Viikonlopulle oli kovat odotukset ja ne ylittyivät moninkertaisesti. Kiitos kaikille mukana olleille niin aikuisille kuin lapsillekin!.

Päivämatka Porvooseen 31.07.2021

Vihdoinkin! Kahteen kertaan jouduttiin koronatilanteen takia siirtämään Porvoon retkeä, mutta kolmas kerta onnistui. Todella upea päivä, sadehanat menivät kiinni ja saimme nauttia aurinkoisesta päivästä.

Brunbergin tehtaalle ei päästy, mutta kaupasta sai ostaa herkkuja. Opastettu kävelykierros ja tutustuminen Runebergin kotiin oli antoisa.  Päivän päätteeksi nautittiin tietysti kahvia ja Runebergin torttu.

29.10.2020 Maailman psoriasispäivä

Digiloikka 12.10.2020 Onnensillassa

Heidi lähetti hauskan kuvan digiloikkaillasta.

Järjestösuunnittelija Kirsti Karttunen oli vieraanamme syksyn ensimmäisessä kokoontumisessa kertomassa mm. aurinkopainotteisesta sopeutumisvalmennuksesta, seniorikursseista ja tuetuista lomista.
Puheenjohtaja Irene Hämäläinen luovuttaa Kirstille yhdistyksen paidan ja pienen kiitoslahjan.

Haukilampi 21.-23.8.2020

Tällä tiedolla Haukilammen perheviikonloppu 21.-23.8.2020 oli viimeinen kerta. Haikein mielin siis nautimme kesäisestä viikonlopusta meille rakkaaksi käyneessä paikassa.

Puurojuhla 2019

Heinolan kesäteatteri 2019